Sztárok

Kikészíti gyerekét Orlando Bloom

Ismét többórás repülőút után fotózták le Orlando Bloom kisfiát, aki bár alig egyéves, már vagy tucatnyi tengerentúli repülésen van túl. Megnéztük, hogy kik azok a celebgyerekek, akik gyakorlatilag repülőkön élnek. Harper Beckham már ebben is rekordot döntött.
Mit mond a szakértő?
Szakértők szerint nem feltétlenül ártalmas, ha a gyereket akár pár hónapos korában kimozdítjuk, pontosabban messzire röptetjük. A lényeg, hogy a szülők hogy állnak a komolyabb kilométerórás projektekhez. A díszletek, a környezet változik, a lényeg, hogy a kicsik napirendjét (etetés, alvás) ne formáljuk nagyon át. Az új ország, város nem lehet traumatikus emlék a piciknek, ha közel magunkhoz, hordozókendőben, kengurukban tartjuk szoros közelségben magunkhoz a környezetváltozás alatt is.

Fémdetektor a legjobb barát
A Bloom házaspár foglalkozásából adódóan szinte állandóan úton van. A fotómodell és színész férje életmódján első gyerekük születése sem sokat változtatott, annyi történt csupán, hogy valamelyikük nyakában utazás közben mindig ott lóg, mint valami nagyra nőtt kiegészítő, a most 14 hónapos kisfiú. Az sem lenne csoda, ha a kisfiú, Flynn kedvenc játéka egy jól megtermett fémdetektor lenne, míg otthoni (az vajon hol lehet?) szobájában játék autók helyett egy bőröndöskocsi-flotta sorakozna. Kérdés persze, hogy a minimum kétlaki életet élő kisfiú kedvencei milyen rendszámot viselnének, hiszen lassan édesanyja, Miranda Kerr szülőhazájában, Ausztráliában ugyanannyit tartózkodik, mint az Egyesült Államokban. „Ő még bébi. Gyűlölném, ha nem látnám csúszni-mászni, vagy nem lehetnék vele. Mi így élünk. Nekem fontos, hogy meglegyen köztünk a kötődés” – magyarázta Bloom egy rádióműsorban, hogy Flynn miért bukkan fel hol New Yorkban, hol Los Angelesben, hol pedig Sydney-ben.

Sydney reptéren
Sydney reptéren
Párizsban apuval
Párizsban apuval
New Yorkban
New Yorkban

 

Háromhetesen már repült a legifjabb Beckham
Az eredetileg londoni Beckham család a világ számos pontján élt már a focista családfő karrierje miatt. Azóta sem ritkulnak a légi utazások, amióta David Beckham amerikai csapathoz való átigazolása miatt Los Angeles-i lakosok lettek, annyi történt csupán, hogy a rokonlátogatások miatt extrém hosszú utazásokra indulnak a már négyfős csapatra duzzadt gyerekseregükkel. David, Victoria, Cruz, Romeo, Brooklyn gyakorlott utazók, és a legutolsónak érkezett kislányt, Harpert is befogták születése után pár héttel a muszájrepülésbe. A tavaly júliusban született kislánynak már több százezer kilométer van a háta mögött, vagyis jóval több, mint amennyit egy átlagembernek egész élete során módja van utazni. Nem túlzás azt állítani, hogy egy Los Angeles–London útvonal neki és három bátyjának olyan kisrutin, mint a vidéki magyar kollégistának a Debrecen–Budapest retúr.

New Yorkban anyuval
New Yorkban anyuval
Lso Angeles repülőtér
Los Angeles, repülőtér
Londoni érkezés
Londoni érkezés

 

Világutazó Brangelina csemeték
Angelina Jolie, Brad Pitt és az utazó gyerekcirkusz még a gyengénlátó bulvárolvasónak is ismerős látvány lehet. A sokszínű és hatgyerekes família esetében az is kérdés, hogy van-e egyáltalán állandó lakcímük, és ha igen, pontosan hol. Praktikusan egy helyen, vagy inkább amolyan Jollie-Pitt módra egy gyerek per kontinensre szétosztva? Nem tudhatjuk, de azt igen, hogy míg egyik nap Kambodzsában bukkan fel Angelina nagyfiával, addig másnap már egy eldugott amerikai kisvárosban fotózza őt le egy helyi, amint porontyait terelgeti szintén világutazó színész párjával, majd nem sokkal később már a magyar híradóban mondják be topsztoriként a celebcsalád budapesti látogatását. Egyes hírek szerint ahány város, annyiféle suli jár a sztárpár gyerekeinek, ami nem kis érzelmi megterhelést jelenthet az amúgy kivételes helyzetben lévő gyerekeknek, azt mutatva, hogy nem mindig kényelmes dolog híres szülők utódának lenni.

utazós
Jolie gyerekek Japánban

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top