Sztárok

Kínos családi titkot őriz Brad Pitt!

Hiába üzenget nagymamája Brad Pittnek, a hatgyermekes színész feléje se néz. Az idős asszony öregek otthonában él, és nagyon szeretné még egyszer látni híres unokáját.

Kínos családi titkot őriz Brad Pitt!Brad Pitt kilencvenéves nagymamája semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy újra láthassa unokáját. De a rokonok szerint a színész teljesen elfeledkezett az idős asszonyról, Betty Russellről. Évek óta feléje sem nézett, de még egy üdvözlőlapot sem küldött neki.
„Bettynek borzasztóan hiányzik Brad, aki sajnos nem is próbál kapcsolatba lépni vele – árulta el a sztár nagynénje, Mary Ann Lenier. – Mindnyájan tudjuk, hogy milyen elfoglalt, de azért néhanapján szakíthatna időt a nagymamájára, akit korábban állítólag nagyon szeretett. Régen még havonta küldött neki virágot, és gyakran felhívta telefonon.” Rossz nyelvek szerint Pitt talán azért sem megy látogatóba, mert szégyelli, hogy az idős asszony egy teljesen átlagos öregek otthonában él, szerény körülmények között. „Hollywood egyik legjobban kereső színészének a nagymamája biztosan nem ilyen ellátást érdemelne” – vélik az ismerősök.
Kik azok a hollywoodi celebek, akik a hírnév jöttével eltaszították maguktól rokonaikat? A listát megtalálod a legfrissebb Best magazinban! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top