Sztárok

Kisípolták Friderikusz beszólását

A Blikk szerint szinte megfagyott a levegő a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában, amikor Friderikusz Sándor tőle szokatlan stílusban kérdezgette egyik játékosát.

Kisípolták Friderikusz beszólásátKiderült ugyanis, hogy az egyik aznapi játékos, Szőcs Gábor vízilabdás, erre pedig Fridi váratlanul reagált. Azt kezdte el firtatni, hogy mi történik ebben a sportban a víz alatt. „Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy látszódjon, ami a víz alatt történik? Húzgálják egymás nadrágját, egymás f…át. Különböző testrészeit megfogják egymásnak. Ez nem játék!” – jelentette ki Fridi a felvételen. Persze a műsorvezető arra gondolt, hogy mennyire agresszív tud lenni a sportág, és milyen sérüléseket okozhatnak a játékosok egymásnak. 

„Friderikusz Sándor nem tett mást, mint kimondott valamit, amely mindenkit foglalkoztat. Ráadásul jó értelemben provokál, próbálja helyzetbe hozni a játékosokat, így érthető, hogy ez a téma jött szóba. Sándor nem a vízilabda ellen szólalt fel” – mondta a műsor főszerkesztője, Nyári Gábor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top