Sztárok

Öngyilkosságra készült a Megasztár énekese

Szörnyű titokról számolt be a Megasztár énekese, Bihal Roland. A férfi el akarta dobni magától az életet. "Fel akartam vágni az ereimet" – mondta.

Öngyilkosságra készült a Megasztár énekeseA mindössze 24 éves fiatalember, Bihal Roland sötét időszakon van túl – írja a Blikk. A Megasztár döntőse a korábbi zenei sikertelenség, a magány és a kilátástalanság miatt korábban megpróbálta eldobni magától az életet. „Minden összejött. Fogtam egy kést, és kipróbáltam, hogy mi történik egy vágás után. Aztán gondolkodni kezdtem és rájöttem, hogy nem tehetem ezt a családommal. És azon kezdtem agyalni, hogy a családom segítségével mit tudnék tenni a problémákkal kapcsolatban” – mondta az énekes az Aktív című műsorban. A gyógyír jelenleg a Megasztár, és a fiú teljes erőbedobással erre akar koncentrálni. „A Megasztár 6. volt az utolsó mentsváram, úgy gondoltam, ez az utolsó esélyem. Meg is volt a B tervem, hogy ha most itt nem sikerül bejutnom a döntőbe, úgy gondoltam, elmegyek hivatásos katonának” – zárta le a fiú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top