Sztárok

VV Kinga kipakol a villalakókról

Nem olyan szép és idilli az egykori villalakók kapcsolata, ahogyan azt sokszor elmesélik az interjúkban. Kinga azonban elmondta az igazságot.

VV Kinga kipakol a villalakókrólAttila Petivel és Sehivel tartja a kapcsolatot. Eszter Veronikával és Sehivel. Fecó leginkább a zenei életre, míg Csabi a csajozásra koncentrál. Na de akkor ki szokta felhívni telefonon Kingát? „Bíztam benne, hogy egy picit szorosabb marad majd közöttünk ez a kapocs… De sajnos azt tapasztalom, hogy ez nem így van – panaszkodott egy hetilapnak Kinga, aki egyedül Dyával beszél naponta telefonon. – Tudom és elfogadom, hogy mindenkinek van saját élete, és a családja a legfontosabb. De egyszer-egyszer olyan jó lenne összejönni kicsit. Nekem a legjobban Csabi és Fecó hiányzik. Ritkán hívnak fel, szinte csak én keresem őket, de nem szeretném rájuk erőltetni magam. Bánt, hogy szétszóródott a csapatunk, és nem foglalkozunk egymással” – mondta ki az igazat Kinga.

Hogy mi a helyzet Attilával és Kingával? Nos a lány szerint a VV-győztes azt gondolja, hogy ő csupán egy érdekember, éppen ezért inkább nem is keresi Attilát. „Nem szeretném, ha félreértené. Ha leülnénk, lehet, hogy órákon át beszélgetnénk. Persze először össze kellene hoznia valakinek a találkozót, mert én bizony nem hívom fel” – mondta Kinga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top