Sztárok

Címlapháború: Alekosz leverte Liptait, Liptai leverte Stohlt

A Való Világ celebjei és tragikus vagy szerencsétlen történetük miatt kiemelt figyelmet kapott színész-műsorvezetők állnak a Marketing&Media "Top 50 Celeb – A bulvármédia címlapsztárjai" listájának élén.
Címlapháború: Alekosz leverte Liptait, Liptai leverte Stohlt

Top 50 Celeb – A bulvármédia címlapsztárjai
(első tíz helyezett)

1.    Alekosz
2.    Liptai Claudia
3.    Stohl András
4.    VV Éva
5.    VV Szandika
6.    VV Gigi
7.    VV Olivér
8.    Damu Roland
9.    VV Anikó
10.    VV Veronika
Forrás: Marketing&Media

A 2011-ben megjelent bulvárlapok tartalmának vizsgálata alapján az idén első alkalommal összeállított toplista első helyén a VV4-ben megismert Alekosz végzett, akit Liptai Claudia és Stohl András követ. A lista első 10 helyének több mint a felét a valóságshow-celebek foglalják el, de az élmezőnybe bekerült Damu Roland is.

A magazin legfrissebb száma a teljes Top 50 Celeb lista mellett érdekes celebkarriereket és összeállításokat tartalmaz. Simon Krisztián, a lap főszerkesztője elmondta: „2011-ben a Való Világban megismert celebek foglalták el az első 10 hely nagy részét. A valóságshow-sztárokon kívül olyan hazai hírességek szerepeltek a legtöbbször címlapokon, akik nem biztos, hogy maradéktalanul örülnek ennek az eredménynek.” Liptai Claudia magánélete és rendőrségi ügye, Stohl András ittasan okozott autóbalesete, míg Damu Roland büntetőügye miatt került legtöbbször a címlapokra.

Címlapháború: Alekosz leverte Liptait, Liptai leverte Stohlt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top