Sztárok

Lecsaptak a zsaruk Oroszlán Szonjára

A Szájhősök című sorozat stábja egy éjszakai túszjelenetet forgatott, amikor az igazi rendőrök a maszkos fegyvereseket látva csőre töltött fegyverrel lecsaptak a színészekre – írja a Bors.

Lecsaptak a zsaruk Oroszlán Szonjára„A forgatókönyv szerint a főhősünk, Franci, egy túszdrámába keveredik. A kiválasztott helyszín tökéletes volt, éjszaka gyér a forgalom, és a szalont egy gyártelep veszi körül, így attól sem kellett tartanunk, hogy kéretlen szemlélődők sétálnak a képbe. El is kezdtük a forgatást. Két fegyveres, maszkos statiszta állt a szalon közepén, körülöttük pedig a földön feküdtek a színészek, akiket sakkban tartottak. A kamerák messzebb helyezkedtek el, hogy ne látsszanak a képben. A jelek szerint tényleg jól sikerült a beállítás, mert amikor az arra járőröző rendőrök benéztek az üvegfalon, gondolkodás nélkül akcióba léptek” – mesélte a Borsnak Kapitány Iván, a sorozat rendezője és producere.

Az egyik földön fekvő „túsz” Oroszlán Szonja volt. Őt „mentették meg” az igazi zsaruk, csőre töltött fegyverrel. „A kezükben fegyver volt, rugdosni kezdték az ajtót, és azt üvöltötték: mindenki azonnal dobja el a fegyverét. Hát, mit ne mondjak, a segédoperatőrrel és a szereplőkkel együtt rendesen berezeltünk” – mesélte Szonja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top