Sztárok

Ezért a nőért hagyta el Berki Szabó Zsófit

A Bors szerint Berki korábbi barátnője, a fitneszmodell Sónyák Szilvia Facebook-oldalán sorjáznak azok a bejegyzések, melyek arra utalnak, hogy még nem hűltek ki a nő érzései.

Ezért a nőért hagyta el Berki Szabó Zsófit?Amikor Zsófi és Krisztián összejött, akkor például Szilvia a következőt írta ki: „Egy hazug férfi könnyen hazudik más szemébe és mondja azt: Szeretlek! Ez is csak egy újabb játék, mert ezt az érzést az igaz szerelmétől már rég nem kaphatja meg. Az élet egy nagy játék és játszani tudni kell, mindenkit arra kell használni, amire való” – olvasható a mai Borsban.

Miközben a színésznő és az üzletember már hivatalosan is egy párt alkotott, akkor is sorra jelentek meg a kiírások, sőt még Berki kutyájának fotóját is kiposztolta Sónyák, hozzátéve, hogy szereti.

Amikor pedig Szabó és Berki szakítottak, a modell így reagált: „Ha két embernek együtt kell lennie, végül úgyis egymásra találnak… Teljesen rád vagyok hangolódva! Szeretlek!” – írta Szilvia, majd nem sokkal később magánéleti státuszát megváltoztatta, „bonyolult kapcsolatban”- ra.

A Blikk pedig már arról ír, hogy igazából Szilvia után utazott Amerikába Berki Krisztián. „Szilvi lelkesen készült az amerikai útra, az pedig különösen legyezgette a hiúságát, hogy volt párjával, Krisztiánnal is fog kint találkozni. Először nem értettük, hogy lehet ez, hisz Berki akkor Zsófival járt, de Szilvi megnyugtatott, ügyes fiú Krisztián, megoldja” – mesélte a Blikknek egy lány, aki szintén abba az edzőterembe jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top