Sztárok

15 napon belül kilakoltatják VV Fecót

Több mint százezer forinttal tartozik az önkormányzatnak VV Fecó. Ha nem fizet, mehet az utcára a családjával együtt.

15 napon belül kilakoltatják VV FecótA Blikkben mutogatja felhalmozott adósságát VV Fecó. A villába még nagy reményekkel beköltöző, ám csúfos vereséget elszenvedő férfi idekint szembesült azzal, mekkora is a baj. Se pénze, se fellépése – bár vasárnap egy mulatós műsorban adta elő dalait –, viszont számos hitele és kölcsöne van. És már megjött a kilakoltatási papír is.

„Három hete itthon lakom, és egy forintot sem kerestem, még haknizni sem hívnak. Hiteleink, személyi kölcsöneink vannak, az anyósoméktól kértem kölcsön. Napi megélhetési gondjaink vannak” – mondta VV Fecó a Blikknek, s hozzátette, a papír szerint 15 napon belül kilakoltatják, de mivel bement az illetékes hölgyhöz, kapott egy kis haladékot.

Fecó az RTL Klubtól számíthat bizonyos összegre, ugyanis az RTL Klub minden beköltözött villalakónak több tízezer forintot ígért a szereplésért – írja az újság. Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtószóvivője elmondta, az utalásokat már intézik, várhatóan a héten mindenki megkapja a pénzét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top