Sztárok

Csúnyán elvérzett Hajdú Péter

Diadalmaskodott a Csillag születik, jól teljesített a Megasztár, hozta a papírformát a Cobra11 és a Napló. A Frizbi azonban mélyrepülést vett. Ezt néztük a hétvégén.

nézettségElvérzett Bruce Willis

Pénteken annak ellenére, hogy este kilenckor kezdődött a Megasztár első élő adása, igen szép eredményt ért el. A TV2 tehetségkutatóját 1 millió 1630-an nézték meg, ebből majd 650 ezer nő. Az RTL Klub nem ment bele a nagy versengésbe, Bruce Willisszel és az 1988-as Drágán add az életed!-del mentek a Megasztár ellen. De még a hajas baba Bruce sem tudta leverni a tehetségkutatót. Így a folyton véres, fehér trikós zsaru keménykedésére csak 516 ezren voltak kíváncsiak a teljes lakosság körében. A köztévé nem csak a Híradóval képviseltette magát pénteken a legjobb 10-ben, a Tenkes kapitánya egészen a 9. helyig lovagolt fel a nézettségi versenyben. Hiába, a retró nálunk még mindig divat.

nézettségRobbantott a Csillag születik, elrajtolt a Forma–1

Ahogyan az gyanítható volt, robbantott a Csillag születik – mostantól csak CSISZ – szombaton. A főműsoridőben – este fél nyolckor kezdődő – CSISZ 1,8 millió nézőt érdekelt, ez 37,1% SHR-t jelentett a csatornának. Leginkább a nőket – szám szerint 1,125 milliót – érdekelte a trágár rapper és a prügyi zongorista az RTL tehetségkutatójában.
Szombaton a TV2 Babe – Kismalac a nagyvárosban mozival indult a CSISZ ellen, de csakúgy, mint Bruce Willis pénteken, ez a mozi is elvérzett a versenyben. A négylábú kalandjait 541 ezren követték.
Az M1-en visszatérő Forma–1 időmérőedzése a 11. helyig jutott.

nézettségNapló kontra Cobra11, Heti Hetes kontra Frizbi

Míg pénteken és szombaton a  TV2-es, leginkább Kékfényre hajazó Tények volt a legnézettebb hírműsor, addig vasárnap az RTL-es Híradó győzedelmeskedett. Ezúttal a Cobra11 lett a második, míg alig 100 ezerrel lemaradva a Tények a bronzérmes, és a Napló lecsúszott a dobogóról.
A nézettségi eredményeket krónikusan figyelők legnagyobb kérdésére ezen a héten is megszületett a válasz, vagyis hogy ki az erősebb, Hajdú vagy a Heti Hetes. Az este kilenckor kezdődő RTL-es műsorra 724 ezren kattintottak, míg az este 22:22-kor kezdődő Frizbire 489 337-en voltak kíváncsiak a teljes lakosság körében. Egy héttel ezelőtt a 22:28-kor kezdődő Heti Hetes 702 ezer nézőt ért el, akkor már mindenki temette a műsort, csak úgy szólunk…
A köztévé vasárnap a Magyarország, szeretlek! című vetélkedővel és Forma–1-es világbajnoki futammal jutott be a legjobb tízbe.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top