Sztárok

Becsajozott VV Attila

Egy fővárosi szórakozóhelyen ismerkedett meg a lánnyal a hét éve egyedül élő Attila. A VV-győztes szerint ez lehet az igaz szerelem – írja a Bors.

Bacsajozott VV AttilaVV Attila – aki három héttel ezelőtt még nem akart a csajozása révén címlapokra kerülni, naná… – arról mesélt a Borsnak, hogy egy budapesti szórakozóhelyen megismerkedett egy hölggyel. „Véletlen volt a találkozás, beszélgetni kezdtünk, és nagyon szimpatikusak lettünk egymásnak. Úgy érzem, új szerelem van kialakulóban. Még nagyon friss a dolog, de érzem, végre készen állok egy komoly kapcsolatra” – ecsetelte az izgatott és reményekkel teli Attila, aki jelenleg leginkább VV Fecó egyik kedvenc mexikói szappanoperájának szereplőjéhez hasonlít túlcsorduló nyilatkozatával.

Hogy javítson a helyzeten, Attila rögtön azt is hozzátette a Borsnak: nem nagyon érdekli, hogy a nők azért közelednek felé, mert ő a VV-győztes, vagy azért, mert megismerték a valódi személyiségét a játék alatt. „De az őszinte szándékot azért érzi az ember” – zárta le VV szívtipró Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top