Sztárok

Hoppá! Kibékült a két valóságshow-celeb

Kizárták az Éden Hotel Peti nevű játékosát. Most bocsánatot kért egykori játékostársától, akit csúnyán megbántott.

Hoppá! Kibékült a két valóságshow-celebAhogyan arról tegnap a Nők Lapja Café beszámolt, kizárták az Éden Hotelből az egyik játékost, aki csúnyán megsértette részegen a Noémi nevű női szereplőt. „Mikor itthon újra találkoztunk, adódott lehetőségem, hogy megkövessem Noémit. El is fogadta a bocsánatkérésemet, megértette, hogy részegen és meggondolatlanul cselekedtem, de valójában nem akartam megbántani. Azóta is sajnálom, hogy ilyen hiba miatt estem ki, de úgy érzem: jó lecke volt. Megtanultam, hogy jobban kell tisztelnem az embertársaimat” – magyarázta a kizárt játékos a Borsnak.

A Viasat szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta: Peti viselkedése összeegyeztethetetlen az Éden Hotel filozófiájával. A Viasat elhatárolódik mindenfajta becsületsértő magatartástól, különösen olyan kijelentésektől, amelyek egy nemzeti, etnikai, nyelvi vagy bármely más kisebbség tagjait sérthetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top