Sztárok

Kikészült és retteg Damu áldozata

Hiába ért véget Damu Roland pere, és kapott a színész jogerősen négy év hat hónapot, áldozata ma is fél – írja a Bors.

Kikészült és retteg Damu áldozataAhogyan arról tegnap élőben beszámoltunk, négy év hat hónap börtönre ítélte másodfokon a Fővárosi Törvényszék Damu Rolandot, akinek a 1,5 milliós perköltség nagyját is állnia kell.
Damu az ítélet hallatán levegő után kapkodott, és a nyakkendőjét igazgatta, de igyekezett tartani magát. „Elvesztette az életét, a munkáját, és ha bűnösnek mondják ki, akkor emberileg is megsemmisül. Idáig is majdnem belepusztult, de ha börtönbe küldik, abba szerintem teljesen elpusztul” – mondta a Borsnak Damu ügyvédje, Ruttner György.

Eközben Palácsik Tímea, az áldozat, az Egyesült Államokba menekült, barátai szerint azért, mert nem bírta elviselni, hogy nem hisznek neki. „Kikészült attól, hogy minden szavát megkérdőjelezik, az egész ügy rettentően nyomasztotta, ezért utazott el pihenni. A mai napig retteg Damu Rolandtól, és nem tudja feldolgozni, hogy mit tett vele az az ember, akit valaha szeretett” – mondta Jaksity Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top