Sztárok

Pornófilmhez használták fel VV Sehit

VV Sehi arcával hirdetnek egy "Seherezade" című, felnőtteknek szóló filmet. Aki azonban 2000 forintért letölti a filmet, rájöhet, hogy a villalakó természetesen nem szerepel benne. Sehi kiakadt – írja a Blikk.

Pornófilmhez lopták el VV Sehi arcátA filmet forgalmazó weboldalon látható kisméretű képek alapján, amelyekkel a filmet reklámozzák, Sehi valóban jól felismerhető, de aki bedől a hirdetésnek, azt nagy csalódás éri. A pornófilmben ugyanis színét sem látni Seherezádénak – írja a Blikk.

„Nem ítélem el a pornósokat, de ez undorító! Nem én vagyok a filmben, a Való Világ előtt készült fotóimat felhasználva montírozták össze a fényképeket, hogy úgy tűnjön, ez az én pornóvideóm. Felháborítónak tartom, hogy ezzel próbálnak pénzt keresni. Azt sem tudom, hol áll a fejem, hiszen ma megyek konzultációra az orvosomhoz az implantátumcsere miatt, most meg ez a pornó”…  – háborgott az egykori villalakó a Blikknek.

VV Sehi hozzátette, gondolkozik azon, hogy jogi lépéseket tesz a weboldal üzemeltetője ellen. A weboldal egyébként a botrány kirobbanása óta nem elérhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top