Sztárok

Vágó István már nem ad kölcsön senkinek

Ugyan a STORY4 új műveltségi vetélkedőjében több millió forintot oszt szét – fél óra alatt akár tízmilliót is –, képernyőn kívül a civil életben nem szívesen ad már senkinek pénzt. Pláne kölcsönbe.

„Rengeteg pénzem maradt kint – árulja el. – Egyszer például idejött egy barátom, aki azt mondta a telefonba, bizalmas ügyben szeretne beszélni velem. Előre tudtam, hogy mit szeretne. Amikor megérkezett, meg sem vártam, hogy belekezdjen a mondandójába, hanem azt mondtam, kedves barátom, itt van ez a boríték, tedd el, és vissza sem kell adnod a tartalmát. Úgysem tudnád visszaadni. De ezzel legyen vége az állandó kéregetésnek! Ezt ugyanis nem lehet a végtelenségig csinálni. Éppen ezért kölcsön már nem adok. Vagy adok önszántamból, vagy  egyáltalán. Annak semmi értelme, hogy kölcsönnek nevezzük, és majd várom, hogy visszafizetik. Úgysem fizetik vissza. Annyira megalázó, amikor a saját pénzem után kellett telefonálgatni, hogy abba is hagytam.”
ÁtVágó – versenyben a tízmillióért. A kvízmester új műveltségi vetélkedője március 26-tól minden hétköznap 20 órától a STORY4-en!

Vágó István már nem ad kölcsön senkinek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top