Sztárok

Egy megasztár, akinek szerencsét hoz a sorozatos bukás

Radics Gigi két sikertelen megasztáros próbálkozást, két látványos esést és húsz kiló súlyfölösleget tudhat maga mögött. A számos akadályt legyőző tinilányt most sokan az egyik lehetséges befutójának tartják.

Egy Megasztár, akinek szerencsét hoz a sorozatos bukásVárosi bukták és falusi aknamunka
Csak úgy dicsérte a zsűri a Megasztár 15 éves énekesnőjét a pénteki döntő után. Gigi azt mondja, négy éve várt arra, hogy beköltözhessen a Megasztár- házba. A hatos szériába már-már rutinszerűen jelentkezett, miután a két korábbiról kipenderítette a zsűri. Kezdetben a Salgótarján melletti Endrefalva lakói sem igazán álltak mögötte. „Ők már a próbálkozásom eleje óta furán viselték ezt az egészet” – mutat rá a megasztár-jelölt arra, hogy a szűkös falulétszámba azért belefért néhány rosszakaró is. „Irigyek voltak, talán nem szerették volna, hogy kitörjek közülük. Amikor látták, hogy nem adom fel, azzal jöttek, hogy minek jelentkezem már megint, úgysem sikerül.” Ám Gigi nemcsak hogy bekerült az aktuális vokálkeretbe, de a favoritok között jegyzik, az endrefalviak körében pedig a szülei beszámolója szerint egy csapásra kitört a Megasztár-láz. „Ezen rendesen meg is lepődtem. Nem volt még ilyen, hogy otthon ennyire szorítsanak nekem” – meséli a 15 éves lány.

A szépség fél siker
Az idei szériában eddig elért sikereit szerinte nemcsak annak köszönheti, hogy a hangján csiszolt, hanem a külsején is. „Ebben a szakmában a szépség fél siker. Amikor újra jelentkeztem, visszanéztem a tavalyelőtti szériát, és nem tetszettem magamnak. Eldöntöttem, hogy lefogyok. Tíz kilót adtam le.” A most ötven kiló körüli lány két éve még 70 kiló volt, ekkor fogott személyi trénerével, Timivel komoly edzésbe. „Egy héten általában háromszor másfél órát dolgozunk együtt a házunk melletti stúdiónkban”– meséli Gigi, aki azt mondja, ami a külsejét illeti, a siker érdekében maximálisan hagyja, hogy befolyásolják a stylistok. Bár szőke azért nem lenne, a nőies ruhákat és az extrém magas sarkúkat simán bevállalja. „A múltkor épp egy ilyenben sikerült hanyatt esnem a színpadon. Egyáltalán nem éreztem cikinek, ráadásul nem is ez volt az első megasztáros esésem” – emlékszik vissza nevetve.

Néha őt is átverik
Egy Megasztár, akinek szerencsét hoz a sorozatos bukásA most kilencedikes Gigi nemcsak első ránézésre derűs alkat, azt mondja, a megásokkal és az osztálytársaival sincsenek zűrjei. Igaz, egyszer a korábbi iskolájában csúnyán elbántak vele, akkor még nála is eltört a mécses. „Hatodikban lehetett, amikor az ásványvizembe a többiek beletöltöttek valamit. Miután beleittam, hányni kezdtem. Nagyon kiborított a dolog, sírtam is miatta” – ecseteli a friss mega.

Netes hősszerelmesek
Azt mondja, nemcsak hogy barátja nem volt még, de szerelmes sem volt eddig. „Igazából nincs is még rá igényem. Inkább én szoktam tetszeni fiúknak, akik legtöbbször a közösségi oldalakon próbálkoznak. Volt olyan, hogy valakivel találkoztam élőben, és egy szót sem mert hozzám szólni, aztán később a neten olyanokat írogatott, hogy a hajam felállt” – meséli Gigi, akinek a Megasztár 5 után még egy nála sokkal idősebb arab férfi is írt neki angolul. Ő azonnal lánykéréssel indított. Gigi családja kiderítette, hogy egy „tök gazdag” sejksarj, de ennek ellenére nem lett házasság a dologból. ,„Apukám azt tartja, hogy inkább én tetsszem másoknak, minthogy nekem tetsszen valaki. Persze ezt sem tiltja, de azért egyelőre jobb néven veszi, ha távolabb maradok a fiúktól” – zárja mosolyogva a beszélgetést, azzal, hogy ebben azért teljesen egyetértenek, hiszen a közös fő cél most a karrierje elindítása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top