Sztárok

Ráismersz? Ilyen lesz VV Attila a plasztika után

"Ronda vagyok" – mondja magáról VV Attila. A valóságshow-győztes már bejelentkezett a plasztikai sebészhez. A Story magazinban különleges fotókon mutatják meg, milyen lesz a férfi új arca.

Ráismersz? Ilyen lesz VV Attila a plasztika utánElálló fülek, ferde orr, kopaszodás. Ezek zavarják Attilát, aki eldöntötte, új arcot szeretne az új életéhez. Attila elmondása szerint a villában kezdett hullani a haja, és fél év alatt két centivel lett magasabb a homloka. „Ha minden a terv szerint halad, akkor már áprilisban sor kerül az első beavatkozásra egy budai plasztikai sebészeten” – mondta a VV-győztes a Storynak.

De vajon kinek a hatására akarja átszabatni magát Attila? Hogyan fog kinézni Attila az összes műtét után? Ki operálja? És egyáltalán miért akarja magát megoperáltatni egy férfi, akinek alapvetően van kisugárzása, nyugodt természet, sőt humora is van? Minden kérdésre választ kaphattok a legfrissebb Story magazinból!

Ráismersz? Ilyen lesz VV Attila a plasztika után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top