Sztárok

Teljesen átszabják VV Sehit

Csúszik VV Sehi mellműtétje. A lánynak azért kell kicserélni az implantátumot a melleiben, mert mint kiderült, korábban PIP implantátumot kapott.

Teljesen átszabják VV SehitAkár fél évet is várnia kell Sehinek, hogy megkapja az új melleket – írja a Blikk. A szőkeség már konzultált az új orvosával, most vizsgálatok sora vár rá. „Egyáltalán nem örülök annak, hogy újra át kell élnem egy műtétet. Főleg hogy ez most nem veszélytelen. Sajnos a doktor úr sem nyugtatott meg, hiszen elmondta, hogy mi várhat rám, ha valóban nagy a baj” – mondta Sehi, akinek be kell szereznie a mérgező implantátumairól szóló dokumentumokat. „Ezek után el kell mennem különféle vizsgálatokra, és akár MRI-re is, csak ezután tudjuk kitűzni a műtét időpontját… A doktor úr elmondása szerint akár fél évet is várnom kell, ha már kiszakadt az implantátum. Ezt semmiképp sem szeretném. Remélem, hogy nincs komoly baj, mert képtelen lennék fél évig élni a régi kis mellemmel, implantátum nélkül” – sóhajtozott Sehi.

Ha azonban már szivárog a szilikon, és már nyirokcsomó-problémák is felléptek, akkor először csak a sérült implantátumot tudják eltávolítani, majd egy fél évet is várni kell arra, hogy megnyugodjon a sérült, begyulladt terület. Csak ezután lehet beültetni az új és nagyobb szilikonbetéteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top