nlc.hu
Sztárok
Sorozatban villantottak a magyar celebek

Sorozatban villantottak a magyar celebek

Nem kell Hollywoodig menni merész dekoltázsokért. Itthon is előszeretettel húznak magukra a sztárok erősen kivágott ruhákat. De vajon mindig villantás a vége...?

Néhány magyar hírességnek kisebb gondot okozott a túl merész ruhája a csütörtöki Glamour-partin. Horváth Éva például többször igazgatta mellénél az estélyiruháját, hogy még véletlenül se kerüljön kellemetlen helyzetbe. Kisó fehér, merész kivágásokkal tarkított koktélruhája olykor picivel talán többet engedett láttatni, míg Nyári Edit szándékosan választott egy kicsit többet sejtetőt fekete ruhát.

Rossz ruhaválasztás miatt szerencsére senki nem sírta el magát, viszont a nyertesek között többen is meghatódtak, amikor átvehették a díjat. Az év énekesnője Janicsák Veca lett. Az év divattervezője Abodi Dóra, a legjobb modell Palvin Barbara, a legjobb színésznő Pokornyi Lia, míg a legjobb műsorvezető Tatár Csilla lett.Ez életem első díja, boldog vagyok, hogy a közönség úgy érezte, méltó vagyok rá. Az elmúlt tíz év munkájának gyümölcse érett most be” – árulta el könnyeivel küszködve Csilla.


Nyári Edit merész
Kisó sem volt visszafogott
Horváth Éva ruhája

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top