Sztárok

Miért bújt el Kapócs Zsóka?

Napokra elment a fővárosból Kapócs Zsóka, hogy egy szigetközi kis faluban kemény és szigorú életet éljen. Vajon mi volt az oka saját száműzetésének?

Miért bujkált el Kapócs Zsóka?Nemrég még esetleges terhességéről is felmerültek pletykák, a színésznő azonban cáfolta azokat. Most éppen azzal okoz fejtörést, hogy a fővárost elhagyva aszkéta életmódot folytat. A színésznő azt mondja, azért volt erre szüksége, hogy egy kicsit önmagára figyelhessen. „Most értettem meg, hogy tényleg nem kell messzire menni Budapesttől, és egy más világba csöppenhetsz, mintha egy idegen országban lennél. Tőled minden oly távoli, semmi sem marad az őrületből, hajszából, külcsínből. Csak a természet, a valóság, a nyugalom!” – írja Zsóka a blogjában.
Ez a leírása persze újabb pletykákra adhat okot, hiszen ezek szerint nem feltétlenül tartja valóságosnak a világot, ami egyébként körülveszi, és a nyugalomra is csak így, egy távoli kis faluban sikerült rálelnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top