Sztárok

VV Vera pornója veszteséges lett

Miután kijött a villából VV Vera, már senki sem kíváncsi pornójára, így ráfizetés lett a szexvideó. Ennek legfőbb oka, hogy feltették az internetre a videót, ahonnan ingyenesen töltik le az emberek.

VV Vera pornója veszteséges lettSenki sem kíváncsi már VV Vera botlására! Hiába vásárolta meg Tomor András pornóproducer a felvétel felhasználási jogait, bukott az üzleten. „Mindenki azt hiszi, hogy milliókat kerestem a DVD ­ki­adá­sán, pedig ez közel sincs így. Hatszázezer forintot fizettem ki a felvételért, de még mindig veszteséges az üzlet. Első körben háromezer DVD-t gyártottunk le, eleinte vitték, mint a cukrot. A kezdeti siker után újabb háromezer példányt rendeltek, de valószínűleg a polcokon fognak porosodni. A háromezerből csupán ezret vettek meg” – mondta a Borsnak a producer, aki az internettel indokolta, hogy abbamaradt a DVD vásárlása. VV Vera ráadásul az eladott DVD-k után egy fillért sem kap, és ezen már nem is fog pénzt keresni. „Tomor Andrásnak azt kívánom, hogy azt a pénzt, amit rajtam keresett, két év múlva költse gyógyszerre. Bár valóban fontolgattam, hogy beperelem, végül úgy döntöttem, nem ér nekem ez az ügy annyit, hogy évekig bíróságra járjak miatta” – mondta a Borsnak Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top