Sztárok

Damu Roland egyetlen esélye

Arca és neve egybefonódott a nemi erőszakkal, ráadásul súlyos tartozásokat halmozott fel. Damunak egyetlen esélye van, ha szabadulása után normális életet akar még élni.

Damu Roland egyetlen esélyeDamu Roland ügyvédje elmondta, a színész valószínűleg kárt tesz majd magában, miután bevonul a börtönbe. Pedig VV Gergő az egyik legjobb példa arra, hogy van élet a börtön után is. Persze Damu esete más, hiszen őt megbélyegzi a testi sértés és nemi erőszak, így egyetlen esélye maradt. Négy és fél évre ítélték el, aminek háromnegyedét mindenképpen le kell töltenie, ez az idő elég arra, hogy a börtönben nyelveket tanuljon, lehetőség szerint minél többet. Neve egybeforrt egykori karakterével, az agresszív Várnagy Előddel. Legalábbis itthon, külföldön ugyanis senki sem tudja, ki Damu Roland, így némi nyelvtudással és bátorsággal új életet kezdhetne külföldön, ahol majd nem kellene attól tartania, hogy lépten-nyomon ujjal mutogatnak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top