Sztárok

Bréking: Kibékült VV Kinga és Attila

A drámának vége! Legalábbis erről árulkodnak VV Kinga és Attila bejegyzései az interneten. Nem, szerelem továbbra sincs! De akkor mi van?

Kinga szombaton késő este egy olyan fotót osztott meg rajongóival, amin Csabával, Attilával, valamint egy rajongóval látható. „Nem, még mindig nem járunk Csabival” – szögezte le a sokat fogyó friss Playboy-címlapos Kinga, aki azt is elárulta, hogy Attilával is újra beszéltek. Attikával beszélgettünk sokat az este…” – írta le facebookos követőinek Kinga, majd az is kiderült, hogy a töltöttkáposzta-ajánlat továbbra is érvényben van, de még nem volt alkalom megejteni. Attila most a Facebookon keresztül „üzenget” Kingának, és a lány friss Playboy-címlapjához gratulál. A szőke lányt továbbra is sok rajongója elhalmozza párkapcsolati tanácsokkal. A csoport egyik fele szerint a léggitárbajnok Csaba illene hozzá, míg mások úgy vélik, hogy a milliomossá lett Attila a neki való társ. Ő ezekre a felvetésekre így reagál: „Hogy kivel illik össze az ember, kivel nem… és kit szeret, az más dolog, nem?”

békülés

 Fotó: Facebook

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top