Sztárok

60 évre ítélték a legperverzebb celebkukkolót

Hatvan évet kell a börtönben töltenie Christopher Chaney-nek, amiért feltörte számos híresség e-mail címét és mobilját – írja a Huffington Post.

60 évre ítélték a legperverzebb celeb kukkolótA 35 éves amerikai férfi beismerte, hogy ő törte fel például Scarlett Johansson, Mila Kunis, Christina Aguilera, Vanessa Hudgens privát levelezését és mobilját. A kukkoló 50 celebet figyelt meg, ezért a bíróság 60 év börtönre ítélte, de amíg nem kapja kézhez a behívóját, őrizetben marad.
Christopher korábban úgy nyilatkozott, hogy függővé vált, és folyamatosan szüksége volt arra, hogy a sztárok magánéletében turkáljon. „Azért kezdtem el, mert egyszerűen kíváncsi voltam. Aztán már sodort magával az ár, és nem tudtam leállni” – mondta egy tévéinterjúban a férfi. Chaney megszerezte Scarlett Johansson meztelen fotóit is a színésznő mobiljáról. „Őszintén sajnálom. Elnézést kérek. Tudom, hogy amit tettem a hírességekkel, az valószínűleg a legrosszabb, ami a magánéletükkel megtörténhet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top