Sztárok

Beszólt a pikírt Balázs

Ma estétől újra a "jó öreg" pikírt Sebestyén Balázst láthatjuk a képernyőn. Az 1 perc és nyersz! vetélkedőben mindenkit ölelgető műsorvezető ma este a Széffel tér vissza, és már az első adások alatt keményen beszólt játékosainak. Szerintünk nem ok nélkül…

Beszólt a cinikus BalázsA csütörtöki adásban István és Marci (apa és fia) küzdenek meg a több millió forintos nyereményért a Széfben. Csakhogy a felvétel alatt az apuka folyamatosan belefojtotta a szót fiába, és bármit próbált mondani a gyerek, az apa csak nem hagyta érvényesülni. Hamar észrevette ezt Balázs is, aki pikírt énjét vetette be a játékos ellen. „Hát, én már csak téged sajnállak. Mit kapsz majd otthon azért, mert megszólaltál” – mondta Balázs a játékban elnyomott fiúnak. De az RTL műsorvezetőjének nem ez volt az egyetlen csípős megjegyzése. A Széf szerda este tér vissza a képernyőre, a különc édesapa és Balázs szócsatáját pedig csütörtökön láthatjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top