Sztárok

Felfedte dubaji útjait a Jóban Rosszban színésznője

Az egykor modellként dolgozó Kondákor Zsófi több alkalommal is járt Dubajban. Egy arab herceg nézte ki magának a színésznőt, aki magyar prostituáltakkal is találkozott kint – írja a Bors.

Kiderült, miért járta Dubajt a Jóban Rosszban színésznőjeKondákor Zsófi állítása szerint ötször vagy hatszor is járt az egzotikus országban, ahol modellként vett részt partikon. „Tíz évvel ezelőtt voltam ott először. Egy ékszerkatalógus fotózására mentem, legalábbis az ügynökség úgy küldött ki. De nem volt fotózás, helyette mindennap elvittek minket egy partira, ahol sok csinos lány és helyi férfi volt, úszkáltunk a medencében, röplabdáztunk, biliárdoztunk” – mesélte a 32 éves sorozatszínésznő, aki a napokban ittasan flörtölt kollégájával. Elmondása szerint a harmadik kint tartózkodása során vált számára világossá, hogy mi is folyik valójában Dubajban, miért is van kint annyi szép lány. „Vannak prostik és vannak modellek, én a modell kategóriában voltam kint, azért voltunk ott, hogy emeljük a buliknak a fényét” – mondta a Jóban Rosszban csúnya lánya, aki Naomi Campbellt is látta ezeken az eseményeken. Mint állítja, ugyan magyar lányokkal is találkozott kint, voltak köztük prostik is, de olyat nem látott, aki ismert lett volna. Őt egy arab herceg nézte ki magának, és hívta ki többször, sőt egy smaragd fülbevalót is ajándékozott neki, de Zsófi kikosarazta a férfit, mert a barátja várta idehaza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top