Sztárok

VV Olivér és Attila közös műsort kap?

Az már biztos, hogy lesz Való Világ 6. A műsorvezetőkről eddig nem hallottunk semmit, most azonban a nevek is elkezdtek repkedni. Megnéztük, kik a legesélyesebbek.

Ők lehetnek a VV új műsorvezetőiVV Attila és Olivér már közösen hakniznak. Nem véletlen, hogy – vélhetőleg a srácok rajongói – megalapították  a „Simor Olivér és Knap Attila vezesse a VV6-ot”- csoportot. A csoportnak eddig 180 tagja van, ám már maguk az érintettek is azt tudakolják rajongóiktól, hogy mit szólnak a kezdeményezéshez. Tény, hogy a VV4 és VV5 szériából Olivér és Attila rendelkeznek a legtöbb követővel a Facebookon, ám nem ők az elsők, akiknek a neve felmerült a következő valóságshow-t illetően.
Korábban beszámoltunk róla, hogy a hihetetlenül sovány VV Anikóval is elégedettek a csatornánál, sokan máris az új Lilut látják benne. De egyesek Stohl szabadulása után biztosra vették, hogy a színész is visszatér a valóságshow-ba.

Egy biztos: a VV6 elindul, talán már ősszel. Műsorvezetőre pedig szükség van. Már csak azért is, mert ősszel indul az X-Faktor 3. évada is, és nem lehet tudni, hogy Lilunak vagy Sebestyén Balázsnak milyen szerepe lesz a tehetségkutatóban… Természetesen szerkesztőségünk is találgatásokba kezdett. Megpróbáltuk eldönteni, hogy ki lenne a legjobb a VV6 műsorvezetői posztjára.

Balázs Enikő (Sztárok, TV-sztárok rovat): „Sebestyén Balázs a pikírt – szerintem cinikus, de állítólag ő nem szereti, ha ezt mondják róla – stílusával nélkülözhetetlen a VV-ben. Viszont Attila sem lenne rossz választás, ha kellő öniróniával kezelné a műsort, mert rajta egyelőre egy rajongó elvakultságát látom, de ez – még – megbocsátható.”

Pácsonyi Daniella (Trend, Gasztro rovat): „Szerintem nem lenne rossz páros a két fiú, főleg ha a tőmondatok bajnokát, Anikót ütné ki VV Attila. Az viszont biztos, hogy Olivért rendesen be kéne gyógyszerezni az adások előtt, nehogy úgy járjunk, mint a VV-döntő alatti külső helyszínes bejelentkezésekor, vagy mint a döntő utáni BeleValónál. Ettől a duótól savazásban gazdag VV6-ra számíthatunk, persze csak akkor, ha Balázst nem túrják ki. Nélküle és a Túl a barátságon-szettek nélkül nincs VV!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top