Sztárok

Ezért alszik külön Hujber és felesége

Nem alszik együtt feleségével Hujber Feri – írja a Best magazin. A színész és neje nehéz időszakon vannak túl, az okokról csak a Bestnek meséltek.

Ezért alszik külön Hujber és felesége„Borzasztóan képlékeny a jövőnk, jelenleg minden attól függ, hogyan alakulnak majd a munkáim a Hacktion című sorozatban. Kilenc hónapja szinte alig látom a családomat. Minden nap hajnali ötkor kelek, és csak este érek haza, néha olyan későn, hogy akkor már a feleségem és a kisfiam elaludt. Van, hogy amikor elmegyek, Cynthia és Noel még alszik, és amikor hazaérek, már alszanak, hiszen emellett vannak más munkáim is…” – olvasható a Hujberrel készített interjúban. A színész felesége, bár minden percet élvez, amit kisfiával tölthet, nem titkolja, nehezen viseli, hogy nem tud elég időt tölteni a férjével. Hogy miért vannak feszültségek a kapcsolatukban, és mit hoz szerintük számukra a jövő? Kiderül a BEST magazinból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top