Sztárok

Friderikusz az egekig magasztalta Vágó Istvánt

Médiatörténeti pillanatra akadtunk! A két konkurens vetélkedő műsorvezetője, Vágó és Friderikusz egy műsorban! De nem ám akárhogyan! Friderikusz az egekig magasztalja kollégáját: "István, te vagy a játékvezetők játékvezetője! A te műsoraidon nevelkedtem" Vágó pedig többször "Édes Sándorom"-nak szólítja pályatársát… Akkor még nem tudták, hogy egymás riválisai lesznek!
Amióta Friderikusz Sándor beleült Vágó István korábbi székébe az RTL Klubon, s amióta a STORY4-en elindult az ÁtVágó című vetélkedő, a két műsorvezető akarva-akaratlanul is egymás ellenfele lett.

Vágó gondosan kikerülte a Friderikusszal kapcsolatos kérdéseket, egyszer sem nyilatkozott arról, hogy miként vélekedik kollégája teljesítményéről. Csak annyit jegyzett meg korábban: új műsorával szeretné legyőzni Fridit – miután annak műsora majd átkerül az eredetileg tervezett kisebb csatornára.
És Friderikusz sem beszélt tiszteletlenül Vágóról – a két műsor összehasonlítása és a versengés azonban elkerülhetetlen.

Van azonban egy felvétel, amely évekkel ezelőtt, még a legendás Friderikusz Show-k idején készült Vágó korábbi vetélkedője, a Mindent vagy semmit! jubileumi, 500. adása kapcsán.
Érdemes végignézni a videót, ahogy a két műsorvezető egymást dicséri! S ha netán azt hitte, hogy Vágóról már nem tudnak újat mondani, hát ebben a riportban mégis sikerül…

Friderikusz az egekig magasztalta Vágó Istvánt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top