Sztárok

Összebalhézott Kárász Robi és Kasza Tibi

Nem bírt magával Kasza Tibi és Kárász Robi, akik a péntek reggeli Mokkában estek egymásnak.

Kasza Tibi lesz a sztárvendég a péntek esti Megasztárban. Az énekes a fellépése kapcsán érkezett korán reggel a Mokkába, és már a beszélgetés elején megköszönte a stábnak, hogy csak Tatár Csillával kell beszélgetnie, és Kárász Robi be sem jött a stúdióba. Néhány pillanat múlva Kárász feltűnt a díszlet mögül és mosolyogva ült le az énekessel szembe. „Csak egy szavadba kerül és itt vagyok” – vágott oda Kárász, majd azt tudakolta Kasza Tibitől, hogy mégis miről szól a Vallomás című dala, amit előad a Mega-színpadon este.
„Egy olyan érzésről, amit te bizonyára nagyon jól ismersz Robi… Arról, amikor van egy szerető, tökéletes párunk, és úgy érezzük, hogy talán ő jobb is, mint amit mi érdemlünk” – mondta a George Michael mellett elsétáló Kasza. „Szerinted Róza túl jó hozzám?” – kérdezett vissza Kárász, amire Kasza határozott igennel válaszolt. A két férfi mosolygós szócsatája ezután is folytatódott, a végén pedig Tatár Csilla kérte meg őket, hogy magánélet helyett talán inkább beszélgessenek a Megasztárról. 

 
Összebalhézott Kárász Robi és Kasza Tibi
 
Összebalhézott Kárász Robi és Kasza Tibi

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top