Sztárok

Claudiát rajtakapták az RTL sztárjával

Hétvégente a konkurens tehetségkutatóban szerepelnek, a Centrál Színház színpadán azonban együtt. Sőt! Liptai Claudia és Pokorny Lia olyan jó barátságba került, hogy magánéletüket is kibeszélik.

Claudiát rajtakapták az RTL sztárjávalÓhatatlanul is jóban lett Liptai Claudia és Pokorny Lia, akik a Black Comedy című darabban szerepelnek együtt. A két színésznő – bár konkurens tehetségkutatókat erősítenek – a színházban még pletykálkodni is szokott. „Pont a ma délelőtti próbán történt, hogy állt »a három kis nőcike« a színpadon: Pokorny Lia, Kovács Patrícia meg én, és egyszer csak azt vettük észre, hogy magánéleti problémákról dumcsikázunk. Előtte Puskás Tamás rendező éppen instruált, azt hiszem, Blaskó Péterrel beszélgetett, és hirtelen éreztük, hogy csend van, tehát valószínűleg minket figyelnek, így talán abba kéne hagyni a csevegést. Csakhogy épp egy nagyon érdekes résznél kellett befejeznünk, mondta is Lia: »Ne haragudj, Tamás, de mi most pont egy nagyon fontos dologról beszéltünk, bár tudjuk, hogy a darab alakulása szempontjából teljesen lényegtelen«…” – vallotta be egy interjúban Claudia. Remélhetőleg szakmai titkok nem kerültek terítékre…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top