Sztárok

Hétfőn dől el Damu sorsa

Múlt heti folyamatos rosszullétei után hétfőn kiderülhet, voltaképpen mi a baja Damu Rolandnak. A színész ügyvédje szerint komoly problémák vannak, arról viszont szó sincs, hogy a börtönt szeretnék elkerülni.

Hétfőn dől el Damu sorsaÚgy tűnik, nagyon megrázó hatással volt Damu Rolandra a másodfokú ítélet. Az egykori sorozatsztár, amióta tudja, hogy börtön vár rá, lépten-nyomon rosszul lesz. Ügyvédje, dr. Ruttner György szerint komoly a baj, mások mindössze színjátékot látnak Damu rosszulléteiben. „Részben szív-, részben egyéb problémával hétfőn fogják kivizsgálni. A másikat személyiségi jogai miatt nem árulhatom el. Amennyiben kiderül, hogy életveszélyes problémája van, akkor sor kell hogy kerüljön a börtönbüntetés elhalasztására is” – mondta dr. Ruttner György. Az ügyvéd hangsúlyozta, megúszásról szó sincs, mindössze halasztást kérnek, ha azt Damu egészségi állapota indokolja. Mindenesetre fura, hogy pont most jöttek elő ezek a problémák. Maga az ügyvéd is jelezte, fontos kivizsgálni, nem pszichoszomatikus tünetekkel állnak-e szemben. Amennyiben bármit találnak az orvosok, a halasztást az orvosi dokumentációk bíróságra beadásával kérhetik, majd minden bizonnyal igazságügyi orvos szakértőt rendelnek ki, színjátéknak tehát nem sok értelme van…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top