Sztárok

Bereczki döntött – ez a megasztárok súlyos büntetése

Bereczki Zoltán a legsúlyosabb büntetést rótta volna ki a Mega-házból kiszökött énekeseknek. Az ítész végül lehiggadt, a versenyzők pedig folytathatják a megmérettetést, ám csak bizonyos feltételekkel – írja a Blikk.

Bereczki döntött - ez a megasztárok súlyos büntetéseElső dühében még a fiúk kizárásán is elgondolkodott a megasztárosok heti felkészítője, Bereczki Zoltán a két versenyző, Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont szabályszegése miatt. A zsűritag alaposan megmosta a fiatalok fejét, ám végül úgy döntött, nem veszi el a kedvüket a versenytől. „Egy profi sosem tenne ilyet! (…) Tudniuk kell, hogy nálam nincs több dobásuk. (…) Azt hittem, ezek a srácok már többet tudnak a szakmáról, de úgy látszik, tényleg nem voltak tudatában a tettük súlyával” – fakadt ki az ítész, akinek a tehetségkutató első kiesőse igen keményen beszólt. Elmondása szerint a sörözéssel töltött három órát annál sokkal hosszabb idő alatt lehet csak pótolni. „Ezért most az adásig mindennap másfél órával többet kell aludniuk” – hangzott Bereczki büntetése. Ez pedig azt jelenti, hogy semmi szabadidejük sem lesz a fiúknak, hiszem amúgy is húzós hét vár rájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top