Sztárok

Kemény vádak, durva botrány az Éden Hotelben

Rémisztő tekintettel bíró Krisztián ismét kiakadt. Ezúttal vörös hajú Noémit osztotta ki az Éden Hotelben. Áll a bál, nagy a dráma, itt a videó.

Kemény vádak, durva botrány az Éden HotelbenNem várt izgalmakat ígér a szerda esti Éden Hotel. A 19 éves, napi négy órát gyúró, roppant rémisztő tekintetű Krisztián már megint megtalált magának egy lányt a balhéhoz. Ezúttal a vörös Noémit osztotta ki úgy, hogy a drámakirálynő kirohant a hotelből. „Niki (Krisztián Éden-beli barátnője – a szerk.) legalább nem vetkőzik le minden este meztelenre, amikor be van rúgva!” – kiáltotta oda hatalmas orrlyukú Krisztián Noéminek, aki erre elviharzott. Aztán jött a nagy sopánkodás a többiektől: „Jaj-jaj, ez talán erős volt, Krisztián…”
A balhé kezdetét megnézhetitek a videóban, folytatás este a tévében, amúgy egy pasit már kiraktak a műsorból, az is belekötött Noémibe, csak szólunk…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top