Sztárok

Kinyomoztuk, mi lett a Megasztár 1. versenyzőivel

Van, aki színházban találta meg a boldogságot, van olyan is, aki külföldre költözött. Mi történt a legelső Megasztár döntőseivel? Kiderítettük.
Kinyomoztuk mi lett a Megasztár 1. versenyzőivel

Mujahid Zoltán: Két lemezt adott ki, és zenetanárként dolgozott. Egy időben a teste miatt került újra a középpontba. Mujahid a szexbotrányt nem tagadta, de nem is nyilatkozott róla. Menedzsere szerint ez magánügy. A hírek szerint jelenleg Zoli Londonban él.

Kandech Evelyne: Volt egy halvány duettpróbálkozása L. L. Juniorral, zenés gyerekműsorokkal is kísérletezett, de bébicsősz is volt egy ismert magyar humoristánál.

Gáspár László: Amióta bezsebelte „2004 legjobb férfihangja” címet, négy lemezt adott ki. De mit ér a sikeres karrier magánéleti boldogság nélkül? A hirtelen jött népszerűség után elvált feleségétől, majd  négy éve újra rátalált a boldogság, elvette barátnőjét, Renit, akitől megszületett második gyermeke. Decemberben robbant a bomba: különválnak. 

Aczél Gergő: A táncos lábú előadónak nem hozott túl sok nyilvánosságot a Megasztár. Az Operett Színház színdarabjainak azonban állandó szereplője, ráadásul büszke apukája egy kétéves kisfiúnak.

Galambos Dorina:
Miután összejött „bírálójával”, Pély Barnával, többször találkozhattunk a nevével a címlapokon. Nem sokkal a show után született meg első lemeze, a második pedig most februárban jött ki, amit zenekarával, a Mrs. Columbóval készített. Barnával immár nyolc éve vannak együtt, már a házasság is szóba került köztük.

Dér Heni
: A Megasztár jó ugródeszka volt a Szerbiában született lány számára. Ő lett a Sugarloaf énekesnője, és megszerezte diplomáját is, kommunikáció és média szakon. Legutóbb az Aktívban találkozhattunk vele, ahol a tinibálvány Fluor Tomit kritizálta igazi professzori magaslatokból.

Tóth Vera: Négy stúdióalbum és nagy sikerű slágerek követték Vera győzelmét, majd hullámvölgybe került és pánikbetegséggel küzdött. A pihenésnek hála, újra talpra állt, és most ő próbál segíteni a hasonló gondokkal küzdő társain.

Oláh Ibolya: A vadóc énekesnő, aki egykor ököllel vert bele az acélajtóba egy fellépési kudarca miatt, lenyugodott, de vagány és egyedi stílusát továbbra is megőrizte, amit három lemezén is bizonyított. Felvállalta kapcsolatát egy hölggyel, emiatt atrocitások is érték, és a kedvese is elhagyta.

Nagy Edmond: A Soma által „Nagy mackónak” becézett előadó azt mondja: határidőnaplóját fellépési időpontok és egy készülő nagylemez teendői lepik el. A pörgős életmódja mellett egy éve boldog párkapcsolatban él.

Szabó Leslie: Leslie Facebook-oldalán közelgő koncertjeit hirdeti, melyeket többnyire bárokban vagy kisebb szórakozóhelyen rendeznek meg. Négy évig tartó kapcsolatát 2008-ban válással zárta az énekes. Saját bevallása szerint éjszakai életmódja vetett véget házasságának.

Schmidt Barbara: A Megasztár után Barbi zeneiskolába járt, ahol zongorázni és dzsesszéneklést tanult. A 25 éves lány teljesen eltűnt a médiából, nemrég azonban az interneten boldogan kürtölte világgá, hogy kapcsolatban áll.

Schmidt Vera: A visszafogott énekesnő számos kiadott albummal büszkélkedhet, melyből kettőn megasztáros társaival együtt énekel, ezenkívül saját zenekart is alapított. Magánélete is hasonlóan kiegyensúlyozott, hiszen már nemcsak feleségként, de 2009 óta anyaként is helytáll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top