Sztárok

Neki kell elhagynia az Éden Hotelt

Hangos szóváltások, éles viták, pattanásig feszült helyzet uralkodik az Éden Hotel című valóságshow-ban. Ma este egy fiúnak el kell hagynia a játékot, ám a legesélyesebbeket videók buktatták le.

Szerintünk az egyik biztos pályázó a kieső posztjára Éden „tetkós” Tomi. Aki mindig mindenkit meg akar nevelni, akár egy valamire való pedellus az iskolában. És félóránként folytat agitáló körutat a játékosoknál. Elkeseredett próbálkozása azonban pont ellenkezőleg sülhet el, az állandóan vitába keveredő, az Édenből már kiutált tetkós Tomit ugyanis a legtöbben már kiraknák a játékból. Helyzetén az sem segített, hogy a szerda esti adásban belekötött überszerelmes Edinába és pucéran alvó Mátéba.

 
 

Nagy kedvencünk, rémisztő tekintetű Krisztián is esélyes  arra, hogy pénteken már az Éden Hotelen kívül aludjon. A 19 éves autószerelő ugyanis ha kell, ha nem, beleköt valamelyik lányba, majd zavartan próbálja kiengesztelni, nem sok sikerrel. Ráadásul a fiúk szerint Éden Niki zokszó nélkül lecserélné a kondibajnok Krisztiánt tetkós Tomira. Hogy a két fiú közül végül kinek kell elhagynia Mexikót, az csütörtökön este derül ki. Mi rájuk tippelünk.

De az is lehet, hogy a védettséget élvező Omar nagyon robbant, és egy erős párt bont fel, talán hazaküldi Mátét? Szerinted ki megy haza?

A(z) “Ki fogja elhagyni az Éden Hotelt?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Tomi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top