Sztárok

Ilyen Fábry 13 hónapos lánya

13 hónapos lányát tologatja Fábry Sándor párja a Blikk egy fotóján. A képet egy olvasó készítette. Úgy tűnik, a showman családját már mindenki nagyon szeretné látni!

Ilyen Fábry 13 hónapos lányaTavaszi napsütésben tolja kislánya, Bori babakocsiját Fábry Sándor párja. Ez látható a Blikk fotóján, amit egy olvasó készített, és ami az első ilyen jellegű fotó azóta, hogy a köztévéhez igazolt Fábrynak megszületett a kislánya. „Télen nem nagyon hozták ki a babát, de most, hogy egyéves, és jó az idő, Zsuzsi majdnem mindennap megsétáltatja a kislányt a vízparton… Hiába nagy a kertjük, a gyerek szeret sétálni. A showman egy távolabbi szomszédja már azt is látta, hogy a kislány megtette első lépéseit, két kis kezét fogták a szülei, így tanítják járni, olyan cipőcskét adtak rá, amelyben már totyoghat” – olvasható az alkalmi fotós beszámolójában, aki szerint a kislány tiszta apja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top