Sztárok

VV Kinga kétmilliós ajánlatot kapott

Nem egy tévétől kapott ilyen csúcsgázsis ajánlatot VV Kinga, hogy ő legyen az új Mónika Show háziasszonya. Az ajánlatot egy idegen férfi tette.

VV Kinga kétmilliós ajánlatot kapottA Bors szerint egy ismeretlen férfi kétmillió forintos ajánlatot tett Playboy-címlapos VV Kingának. Tette mindezt azért, hogy a Való Világ szőkesége egyetlen napot vele töltsön a Balaton-parton. Persze a titokzatos férfi a pénzéért cserébe nem csak pezsgőzni és beszélgetni szeretett volna VV Attila imádott nőjével.
Iszonyatosan távol áll tőlem az ilyesmi, még most sem hiszem el, hogy velem történik. Hallottam már olyan történetekről, hogy celeblányok pénzért szexelnek, de azt hittem, ezek csak városi legendák. Most már tudom, hogy nem” – ecsetelte a Borsnak Kinga. A lány elmesélte, hogy valóban megkereste e-mailben egy férfi. „Nem köntörfalazott, egyszerűen, mintha egy közönséges üzleti tranzakció lenne, leírta, hogy mit szeretne. Egy nap ára kétmillió forint. Először úgy gondoltam, hogy nem nyilatkozom erről, mert féltem, hogy bosszút állnak rajtam, de aztán rájöttem, hogy a nyilvánosság a legjobb fórum, ahol el tudom őket küldeni melegebb éghajlatra” – üzente Kinga. Mondjuk nekünk szimpatikus Kinga hozzáállása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top