Sztárok

Anorexiás szépségkirálynőt szeret a TV2-s sorozatsztár

A TV2 török szappanoperájának szépfiúja, Kivanc Tatlitug egy 2002-es szépségkirálynőt szeret, aki étkezési zavarokkal küzd.

Anorexiás szépségkirálynőt szeret a Tv2-es sorozatsztárA tíz évvel ezelőtti török szépségkirálynő, Azra Akin rabolta el a szívét a szappanoperahősnek. Kapcsolatuk már akkor elkezdődött, ám 2008-ban szakítottak, mondván, fiatalon kerültek össze, és nem tudták kiélni magukat. Nos, amit a férfi nem tett meg, amíg együtt volt a szépségkirálynővel, azt jócskán bepótolta a szakítás után.

Kivancot számos híres török nővel látták együtt, miután facér lett. De ahogy az egy valamire való szappanoperában lenni szokott, a bölcsebb és sokat megélt színész rájött: nem tud imádott szépségkirálynője nélkül élni, és 2011 nyarán kibékült Azrával.

De míg a különlétük alatt a színész mindenki ágyába bebújt és habzsolta az életet, addig Azra leginkább semmit nem habzsolt. A hírek szerint ugyanis az egykori Miss Word – aki most modellként dolgozik – étkezési zavarokkal küzd, nem eszik semmit, csak hogy vékony maradjon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top