Sztárok

Élő adásban csókolta Bochkor Várkonyit

Várkonyi Andi szinte minden Megasztár-döntőn jelen van. Egyrészt hogy párja mellett legyen, akinek olykor nehéz döntéseket kell meghoznia. Bochkor Gábor pedig amikor csak teheti, szerelmes "csókszünetet" tart.

Élő adásban csókolta Bochkor Várkonyit„Igyekszem minden adáson részt venni. Tudom, hogy Gábor szereti, ha vele vagyok, s én is szívesen elkísérem” – mondta Andrea a Borsnak. A Tények műsorvezetője azt is hozzátette, hogy pontosan érzi, mikor van szüksége Gábornak arra, hogy elmondja valamivel kapcsolatban a véleményét, esetleg tanácsot adjon.

De persze nem csak a megasztáros produkciókat beszélik meg az élő adások szünetében. Andi és Gábor a stúdióban ülő nézők legnagyobb örömére a most pénteki élő adás minden reklámszünetében egymás karjaiban kötöttek ki: ölelgették és csókolták egymást. Szinte minden hétvégén, amikor jön a reklámblokk, Andi már ott is van párja mellett, lehajol hozzá és átöleli.

Egyedül kislányukat, Nórit nem mozgatja még meg a tehetségkutató, őt jobban érdeklik a pónik és a Barbie-k.

Bochkor és Várkonyi további szerelmes pillanatai képekben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top