Sztárok

Puzsér Róbert 10 legdurvább beszólása

A Csillag Születik új zsűritagja úgy osztotta a tehetségtelen, ám hihetetlen önbizalommal megáldott jelentkezőket a válogatáson, hogy abból egy rövidebb regényt lehetne írni. Összeszedtük a legkeményebb és legőszintébb Puzsér-beszólásokat. Szerinted melyik a legjobb?

Top10: Puzsér legdurvább beszólása1. Kozsó és az ő gesztusai

„Tényleg jó hangod van, és ezzel minden jót elmondtam rólad… A gesztusvilágod leginkább Kozsóra emlékeztet, és ez nem dicséret. A táncrevü pedig már minden határon túl megy…” – mondta Puzsér a Csillag Születik első válogatásán az egyik zenei produkciót előadó fiatalembernek, akinek show-jából leginkább a természetességet hiányolta. 

2. A skála alján
„Én minden produkciót tízes skálán értékelek. A hetes az már továbbjutó. Az ötös szólhat, miközben dolgozok, és nem kapcsolom ki. A négy az, ami szól, de zavar és kikapcsolom. Te négyes voltál, ami azt jelenti, hogy nem vagy hármas, így nem tiltom el anyámat attól, hogy hallgasson téged” – kedveskedett a zsűritag egy szintetizátoros produkció után.

3.
Minősíthetetlen
„Ez minősíthetetlen volt” – a visszatérő Puzsér-kritika.

4. A pusztító alpáriság
„Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” – reakció a legbizarrabb „táncos” produkcióra.

5. Önismeret
„Az önismeret egy fontos erény. Gyakorold!” – vetette oda Puzsér az egyik énekesi produkciót előadó hölgynek. 

6. A százas szög

Ez egyszerű volt, mint a százas szög. Ennyi a problémám. A szenvedélyfaktor az megvolt, az átjött, hogy fáj. Ennél azonban több kell” – újabb rappernek szánt kritika Puzsértól.

7. Az Antikrisztus menyegzője

Az Antikrisztus menyegzőjén ez a zene az ideális talpalávaló” – Puzsér és társai fél percig bírták az elképesztően tehetségtelen gitáros fiú előadását a Csillag Születik negyedik válogatásán.

8. Szégyentelenkedés
Nem csodálom, hogy nem vállalod az arcodat, ember! Mi volt ez a förtelmes szégyentelenkedés, amit itt előadtál?” – a békafejű rappernek.

9. Irány Kőbánya!
Kedves Sándor! A kőbányai 19-es számú italkereskedésbe ez a megfelelő színvonal” – újabb szintetizátoros, akinek nem jött be a CSISZ.

10. YouTube
„Ez, amit előadtál, 30 klikket tud a YouTube-on, és azok a barátaid és a szüleid”
– ismét egy szintetizátoros kivégzése.

 

A(z) “Melyik a legjobb Puzsér beszólás?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
4. A pusztító alpáriság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top