Sztárok

Betört a brit zenei piacra Győzike

Manchesterbe hívták a showmant, ahol mulatós zenével szórakoztatja majd a magyar közönséget. Az egyórás műsorban neje is fellépési lehetőséget kapott volna, ám ő visszautasította – írja a Bors.

Betört a brit zenei piacra GyőzikeGáspár Győző Manchesterbe kapott meghívást, ahol az ott élő magyaroknak és az utcáról betérő angoloknak zenélhet. Az adócsalással vádolt showman májusban lép majd fel az egyik helyi pubban, a szervezők 150-200 vendégre számítanak. A háromhavonkénti buliknak korábban Pataky Attila, a V-Tech, a Fresh lányok és Sub Bass Monster voltak a sztárjai, ezúttal pedig a rapper – aki gyakran megjárja a szlovák rendszámú autókkal – kápráztathatja majd el a magyar közönséget. A szervezők azonban Győzike feleségére is számítottak, szerették volna ugyanis a felidézni egy kis színpadi veszekedéssel a Győzike-show-t. Bea asszony azonban nem állt kötélnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top