Sztárok

Durván beszóltak VV Szandikának

Pert fontolgat a plasztikcica, mert nem kapta meg az utolsó fellépéséért járó gázsit. A főszervező azonban részegséggel vádolja az egykori villalakót, és még a Pornó Oszkár-díjat is visszavenné tőle – írja a Bors. Micsoda dráma.

Ingyen vetkőzött VV SzandikaBár rengetegen voltak kíváncsiak Szandika utolsó show-jára az Erotika Expón, a volt VV-s lánynak – aki az esküvője miatt kiszáll a szakmából – azonban anyagi haszna nem származott ebből. Állítja, egy fillért sem kapott, miközben 500 eurós fizetésre számított. „Azt mondta a szervező, hogy részegen végeztem el a munkát. (…) Nem ilyen szájízzel akartam befejezni a színpadi karrieremet” – panaszkodott a plasztikcica, aki jogi úton akar elégtételt venni. A főszervező szerint Szandika csupán promóciós céllal lépett fel, ráadásul ingyen behozott hét embert a show-ra. Mindezen kívül az agyonplasztikázott exvillalakó színpadi teljesítményében is lát kivetnivalót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top