Sztárok

Életveszélyes Damu Roland állapota – az ügyvédje szerint

Életveszélyben van Damu Roland, ezért be sem mehet a börtönbe – állítja ügyvédje. A könyvével haknizó Ruttner György szerint ezzel azért most álltak elő, mert az igazságtalannak megélt bíróság ítélet súlyosbította Damu betegségeit.
Damu Roland
Ruttner szerint ugyanis védence egészségi
állapota egyre rosszabb

„Van egy behívó”, amit már kiküldtek Damu Rolandnak – ennyit árult el a TV2 Mokka című műsorában a többek közt nemi erőszakért elítélt színész ügyvédje, Ruttner György, aki ugyanakkor nem erősítette meg az egyik bulvárlap információját, miszerint már április 26-án börtönbe kellene vonulni a védencének.
Azt viszont – mielőtt áttért volna a róla szóló nemrég bemutatott könyv promóciójára – elmondta, hogy most éppen nagyban várják a bíróság döntését arról a kérelmükről, amelyben kérték, hogy halasszák el Damu büntetésének végrehajtását.

Ruttner szerint ugyanis védence egészségi állapota egyre rosszabb, részben „kardiológiai természetű”, és „súlyos” pszichiátriai problémákkal is küzd. Hozzátette, természetesen „nem megúszni szeretné emiatt a büntetést”.

Az ügyvéd állítja, Damu állapota életveszélyes, és ezt az ügyben beszerzett igazságügyi szakértői vélemény is alátámasztja. Úgy gondolják, emiatt meg sem kezdheti a börtönbüntetést, mert a betegsége nem kezelhető a börtönben. „Úgy éli meg, hogy ártatlanul ítélték el, ami megviselte” – mondta Ruttner, aki szerint ez erősítette fel Damu meglévő betegségeit.

Nem volt elég Damuból? Akkor kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top