Sztárok

Verebes durván beszólt Claudiának

Verebes István nem kímélte a Megasztár műsorvezetőit, őszintén megmondta róluk a véleményét. A Heti hetes egykori szereplője nemcsak a produkció háziasszonyának a viselkedését húzta le, hanem Tilláét is alaposan kifogásolta – írja a Bors.

Verebes durván beszólt ClaudiánakA Mikroszkóp Színpad korábbi igazgatója az internetes közösségi oldalán osztotta ki a műsorvezető-párost. „A zsűri most már olyan laza, csoda, hogy nem hullanak darabokra az asztaluk alá, egy mindentől független szappanoperát játszanak. A versenyzők között majd’ mindegyik fiú nőies, majd’ mindegyik lány mutáció” – kommentálta a Megasztárt és a versenyzőket. Ezt követően a tehetségkutató műsorvezetőit boncolgatta. „Tilla, aki értelmes, a művészetek iránt fogékony értelmiségi, üvöltve toporog, mintha az egész este folyamán zárva volna odakinn a férfiklozet. Liptai pedig úgy rikoltozik altján, mintha egy lakatlan szigeten segítséget kérne a feje fölött repkedő helikopterektől” – írta Verebes, akit viszont korábban Fásy Ádám osztott ki a könyvében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top