Sztárok

Bocsánatot kért az RTL-es Rubint Rékától

Megosztotta az embereket Kővári Máté bemutatkozó produkciója a Csillag Születikben. A fiatal humorista ugyanis nem kímélte a hazai sztárvilágot, Rubint Réka és Gregor Bernadett is kapott tőle hideget-meleget.

Bocsánatot kért az RTL-es Rubint RékátólRubint Réka néhány hónapos gyermeke, ha enni akar, felüléseket kell csinálnia, míg Gregor Bernadett túlságosan rideg lehet az ágyban. Angelina Jolie már közröhej tárgya az örökbefogadott gyerekeinek száma miatt. Ezek a feltételezések mind elhangzottak – persze mint viccek – Máté Csillag Születikben előadott műsorában. A poén azonban csak addig poén, míg az érintettek, vagy épp a sztárok kedvelői nem veszik magukra – ha ez megtörténik, maga a humorista az, akit célba vesznek a támadások. Ez történt Mátéval is, aki ezzel kapcsolatos megkeresésünkre kissé megszeppent. „Ez csak vicc. Nem akartam megbántani sem Rubint Rékát, sem Gregor Bernadettet, de ha így történt, azon nyomban elnézést kérek! Értem én, hogy nem minden ember egyformán fogékony a humorra, ezért is van nekem különösen nehéz dolgom a tehetségkutatóban. Hihetetlen nehéz kétmillió ember ízlésének megfelelő anyagot összehozni, talán lehetetlen is. Bízom abban, hogy kiengesztelődnek, és ők is élvezni fogják a további produkcióimat. Eddig csak kis közönség előtt léptem fel, a profik világa új nekem. Tisztában vagyok azzal, hogy rengeteget kell még tanulnom” – mondta a fiatal reménység. Akinek poénkodásával csupán talán egyetlen gond volt: hogy belekevert egy gyereket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top