Sztárok

Újabb botrány Fábry műsorában

Most épp arról ír a Blikk, hogy fizetés nélkül maradtak a Fábry-show emberei. Nem ez az első botrány azóta, hogy a műsora a köztévére "költözött".

Újabb botrány Fábry műsorábanDe arról, hogy a munkatársak nem kapnak fizetést, nem a producerré avanzsált showman tehet. A Blikk úgy tudja, hogy a Fábryval, illetve cégével, a Trisó Produkciós Kft.-vel az MTVA évi 20 adásra, adásonként 15–18 millió forintért kötött szerződést. Fábry Sándor pedig a Millenáris Nonprofit Kft.-vel gyártatja le a nevét viselő show-t, és rendszeresen ki is fizeti a számlát.

A Blikk információi szerint a Millenáris nem fizeti ki a produkción dolgozókat. „Két hónapja készítjük a kéthetente csütörtökönként futó műsort. A kezdetek óta nem kaptuk meg fizetésünket” – panaszkodott egy, a neve elhallgatását kérő technikus a napilapnak.

Fábry a lapnak nem nyilatkozott a helyzetről – érthető, hiszen ő időben fizet –, a Millenárisnál a produkcióval foglakozó Varga Géza csak annyit mondott a Blikknek, hogy nem illetékes a válaszadásban.

Az új Fábry-show-ról már kivonultak a nézők, csökkent a nézettsége, és ez a botrány sem tesz jót a műsornak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top