Sztárok

Az angol királyi család is rajong a magyar csapatért

Szombaton este meghódította Angliát a Face Team nevű magyar extrém-kosárlabdacsapat. A fiúk továbbjutottak a Britain's Got Talent – nálunk Csillag Születik – második körébe, ráadásul még az angol királyi család is őket nézte.

Az angol királyi család is rajong a magyar csapatértAnglia a lábuk előtt hever
Itthon 2009-ben próbáltak betörni a Face Team-es fiúk, ám a magyar Csillag Születikben a zsűri nem szavazott nekik akkora bizalmat, mint külföldön. A különös kosarasok ugyanis indultak a leghíresebb angol tehetségkutatóban, és szombaton este négy egybehangzó igennel jutottak tovább a második fordulóba. Úgy, hogy még a kőszívű Simon Cowellt is sikerült lenyűgözniük.

A királynő is őket nézte
A Britain’s Got Talent szombati epizódja nézettségi rekordot döntött Angliában, közel 12,9 millió ember látta a magyar csapatot. A fiúk Facebook-oldaláról kiderül, hogy még az angol királyi család is megnézte a magyar kosarasok produkcióját. „Simon Cowell nyilatkozta a vasárnap, hogy a királyi családnak nagyon tetszett a szombati műsor. Természetes, hogy ők is figyelemmel kísérik a Britain’s Got Talent show-t, hiszen aki ezt megnyeri, az felléphet a Királyi Varieté műsorában” – mondták a fiúk a Nők Lapja Cafénak. A magyar srácokat telefonon értük el. Elmesélték, hogy elképesztő mennyiségű gratulációt kaptak az elmúlt napokban, és persze mindenki azt akarja tudni, hogy meddig jutottak a versenyben.

Profikkal dolgozhatnak együtt
„A szerződésünk köt, így nem mondhatjuk el, hogy hol tartunk most a versenyben. Amit persze mindenki tud, hogy most bejutottunk a legjobb 120 közé, ez az úgynevezett call back kör. Innen jut tovább 44 versenyző a középdöntőbe, majd a legjobbak a döntőbe. Hogy mi benne vagyunk-e, arról nem beszélhetünk” – mondták a fiúk, akiknek a brit produkció minden segítséget megadott, hogy a call back körben még profibb legyen az előadásuk. „Segítették a munkánkat öltöztetők, fény- és pirotechnikusok, zenei szerkesztő… szóval a tehetségkutató minden támogatást megadott az indulóknak.”

„Mindig Budapest marad a székhelyünk, de…”
Ez vajon azt jelenti, hogy amennyiben a magyar fiúk külföldön is befutnak, akkor Budapestről Londonba teszik át a székhelyüket? „Nem, erről szó sincs! Ha valóra válnak az álmaink, akkor is Budapest lesz az otthonunk, csak éppen sokat fogunk utazni és fellépni a nagyvilágban. Reméljük, így lesz.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top