Sztárok

Tóth Vera feladta a harcot

Az énekesnőnek elege lett a fogyókúrákból, úgy döntött, ezentúl csak az egészségére figyel, nem pedig a hurkáira. Sőt a testalkatával kibékült Tóth Vera a pluszkilók helyett immár a ráncai miatt aggódik – írja a Bors.

Tóth Vera feladta a harcotA Megasztár első szériájának győztese éveken át harcolt a túlsúly ellen. Több diétát is kipróbált, ám újra és újra visszahízott. Elhatározta, nem erőlteti azt, ami nem megy, ezért soha többé nem akar fogyókúrázni. „A tény akkor is tény marad, olyan testalkatú emberből, mint amilyen én vagyok, soha nem lesz negyvenkilós szupermodell. Ez van és kész. Nem akarok lefogyni” – jelentette ki a legutóbb a terhességével viccelő Tóth Vera. Elmondása szerint a döntése nem azt jelenti, hogy gondolkodás nélkül fal mindent, hanem nagyon is odafigyel a táplálkozására, sőt az éttermi koszt helyett saját maga főz. Mindenesetre a napjait másfél liter vízzel indítja, mert a súlyfelesleg helyett mostantól a ráncos bőr ellen veszi fel a küzdelmet a korábban pánikrohamokkal küzdő, 27 éves énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top