Sztárok

Börtönbe kerülhet Kate Middleton húga

A gyönyörű Pippa Middleton már bánja, hogy nővére esküvőjére feszülős, a fenekét kiemelő ruhát vett fel. Azóta ugyanis üldözik a paparazzik, akiknek "hála", most börtön fenyegeti.
fotó: The Sun
Fotó: The Sun

Történt ugyanis, hogy Katalin hercegné bájos húga Párizsban múlatta az időt arisztokrata barátaival, ahova természetesen követték a lesifotósok is. Egy nyitott autón menekültek előlük, ám egyszer csak Pippa egyik barátja elővett egy pisztolyt és rájuk fogta. A királyi húgica pedig közben jókat kacagott, és biztos elképzelte, hogyan lőnék le a lesifotósokat.

Nos, akár éles, akár játék fegyverről van szó, az esetből mindenképpen ügy lesz. Bár lövés nem dördült, csupán csak fenyegetőzésként fogható fel mindez, a francia törvények mégis meglehetősen komolyan szankcionálják az ilyen eseteket. A biztos, hogy vizsgálatot indítanak, és ha bizonyítást nyer Pippa részessége az ügyben, akkor ellene is eljárás indulhat, nem csak a pisztollyal hadonászó barát ellen. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a fegyver valódi volt, akár hét év börtönre is ítélhetik, hiszen neki is tudomása lehetett arról, hogy társa fegyvert birtokolt, amennyiben viszont játék pisztolyról lenne szó, úgy a büntetés két év lesz.

Bár Pippa nem tagja a brit királyi családnak, a nevét rendszeresen együtt említik a Windsorokkal, és esete mindenképpen rossz fényt vet a királyi fenségekre. Amíg a helyzete nem tisztázódik, addig, legfelsőbb utasításra, Pippa nem mutatkozhat nyilvánosan sem a nővérével, sem annak családjával.

Anna hercegnőt elítélték
A brit királyi család történetében eddig csak egyszer fordult elő, hogy valamelyik tagja bíróság elé állt. Anna hercegnőnek, a királynő lányának néhány évvel ezelőtt azért kellett felelnie, mert egyik kutyája súlyosan megharapott egy gyermeket egy parkban. A hercegnő pénzbírságot kapott, bocsánatot kellett kérnie, kedvencét pedig kutyaiskolába kellett vinnie. A királynő viccesen fogta fel a dolgot. „Annát az én törvényeim szerint az én bíróságom az én nevemben ítélte el. Nos, legközelebb majd azt vetik a szememre, hogy rosszul bánok a lányommal!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top